Přednáška Marcely Hrubošové: Cesta z korporátu do podnikání

Marcela Hrubošová, majitelka a jednatelka společnosti Finance pro radost s.r.o., přinesla studentům inspirativní přednášku o své cestě z korporátního světa do pozice podnikatelky v oblasti financí. Přinášíme Vám dojmy a reflexe studentů:

  1. Vzorec úspěšného podnikání – Marcela nám představila unikátní koncept, který jsme dosud neviděli. Je to vzorec úspěchu, který zahrnuje nejen inovativní nápady a silnou tržní přítomnost, ale také pevný základ finančního plánování a managementu. Tento komplexní přístup nás zaujal a rozhodně si ho uložíme do našich podkladů.
  2. Energie a pozitivní naladění – Celá přednáška byla energická a pozitivní. Marcela ukázala, že prezentace nemusí být jen suchým přednesem informací, ale může být i zábavná a inspirující. To je klíčový aspekt každého úspěšného vystoupení.
  3. Různé přístupy k podnikání – Zajímalo nás, jak každý podnikatel přistupuje ke své činnosti. Marcela je strukturovaná a precizní, což jsme porovnali s přístupem Emila Langera, který naopak podniká intuitivně a “střelecky”. Oba přístupy mají své místo a je zajímavé vidět, jak se liší.
  4. Teoretické znalosti vs. praktické zkušenosti – Marcela nám ukázala, že teorie a praxe jdou ruku v ruce. Je důležité nejen znát koncepty, ale také je aplikovat v reálném podnikání. Je to cesta k hlubšímu porozumění a úspěchu.
  5. Omezený čas na diskuzi – Litovali jsme, že jsme neměli více času na diskuzi s Marcelou. Její odpověď na otázku ohledně největšího “fuck-upu” byla fascinující, a rádi bychom se dozvěděli ještě více.

Celkově byla přednáška Marcely Hrubošové plná praktických tipů. Děkujeme za tuto příležitost!